Christian Eriksen: Exceptionelt hvad Leicester har gjort

Middelfarts største stjerne, fodboldspilleren Christian Eriksen, ærgrer sig naturligt nok over at misse det engelske mesterskab med sin klub Tottenham.

Christian Eriksen har skrevet til Kasper Schmeichel og gratuleret med det engelske mesterskab.

Da Tottenham og Christian Eriksen spillede 2-2 ude mod Arsenal i Premier League i marts, efterlod det samtidig grønt lys for Leicester til at snuppe et sensationelt engelsk mesterskab.

Det mener Eriksen, der stadig ærgrer sig over, at Tottenham ikke kunne holde en 2-1-føring mod Arsenal, der tilmed var reduceret til ti mand på grund af et rødt kort.

- Vi smed det væk for en del kampe siden, da vi havde chancen for at tage førstepladsen, men ikke greb den.

- Efterfølgende viste Leicester stabilitet ved at vinde mange kampe i træk med 1-0. Så tillykke til Leicester. Forhåbentligt kan vi tage revanche i næste sæson.

- Nu handler det om at slutte over Arsenal. Så vil det stadig være en god sæson, siger Eriksen ifølge Daily Mail.

Eriksen roser Leicester og målmand Kasper Schmeichel. De to landsholdskammerater har sendt beskeder til hinanden i de seneste dage.

- Det er exceptionelt, hvad Leicester har gjort. Jeg kan kun lykønske dem for det, de har opnået.

- Jeg har skrevet til Schmeichel for at sige tillykke, og han var glad. Det kunne jeg mærke på hans svar. Han var virkelig glad, og de fortjener det helt bestemt, siger Eriksen.

- Vi magtede ikke at opnå, hvad vi ønskede, men vi gjorde alt, hvad vi kunne, og vi er i begyndelsen af noget godt. Det kan alle se, og det siger enhver fan, man møder.

- Så sent som tirsdag mødte jeg en fan, som trak ind til siden i sin bil og sagde: I er ok. Næste sæson tager vi dem. Så du kan se, at alle er optimistiske.

- Folk har ændret opfattelse af, hvordan de ser Tottenham. Det er en god start, og vi har tvunget folk til at tro på os, siger Eriksen.

- Alle sagde, vi stadig kunne vinde titlen. Nu ved de, det er forbi. Nu handler det om at slutte foran Arsenal. Så vil det være en god sæson.

- Det betyder meget for fansene og klubben, hvis det sker. Vi er i en god position for at klare det, og det skal vi bare gøre, fastslår Eriksen og tilføjer:

- Hvis man havde sagt før sæsonen, at vi ville blive nummer to i Premier League, så havde folk rystet på hovedet. De ville have sagt: Nej, det kommer ikke til at ske. Jeg synes, vi har vist, at vi er et top-to hold i øjeblikket.

 

Oversigt

    Oversigt