Christian Eriksen: Rigtigt af mig at fravælge City

Den danske fodboldspiller mener, at han har valgt rigtigt ved først at skifte til Premier League i år.

Fodboldspilleren Christian Eriksen traf den rigtige beslutning ved at vente til denne sommer med at skifte væk fra hollandske Ajax i Amsterdam.

Mange store klubber har de seneste år været meldt interesseret i den 21-årige dansker, som i sommer valgte at sætte sin underskrift på en kontrakt med Tottenham Hotspur i Premier League.

Allerede sidste år kunne han dog være kommet til England, hvis han havde takket ja til et tilbud fra de dengang nykårede engelske mestre, Manchester City.

- Det tog et stykke tid for mig at komme til England, for jeg sagde nej nogle gange. Sidste sommer ville City virkelig have mig, men det føltes ikke rigtigt, siger Christian Eriksen ifølge Sky Sports.

Danskeren frygtede lidt at komme i overskud i Manchester Citys stjernespækkede trup.

- Måske ville jeg ikke være kommet til at spille der. Jeg vil ikke bare tage til en klub for at sidde på bænken. Jeg følte mig ikke klar til en liga som Premier League, og nu ser det ud til, at jeg skiftede på det rigtige tidspunkt, siger offensivspilleren.

Christian Eriksen har foreløbig optrådt to gange for Tottenham og har vist sit værd med blandt andet et flot mål i Europa League-kampen mod norske Tromsø.

Oversigt

    Oversigt