Christian Eriksen scorede

Det endte med et skuffende 2-2-resultat for Tottenham, som smed en føring to gange mod Sunderland.

Christian Eriksen indtog en nøglerolle for Tottenham, som lørdag aften spillede 2-2 ude mod Sunderland i den engelske Premier League.

Kort inde i anden halvleg scorede Eriksen til 2-1 for Tottenham, da den danske landsholdsspiller nåede først over en løs bold i feltet.

Det var tydeligt at se, at målet var vigtigt for Eriksen, som virkede ekstra begejstret og blev tiljublet af holdkammeraterne efter scoringen.

Målet kom efter to mindre prangende præstationer for det danske fodboldlandshold i kampene mod Tyrkiet og Armenien.

Eriksen spillede generelt en godkendt kamp lørdag, og med lidt mere held kunne holdkammeraterne have scoret på nogle af danskerens fine oplæg.

Eriksens 2-1-mål var dog ikke nok til at skaffe en sejr. For anden gang i kampen smed Tottenham en føring, da Tottenhams angriber Harry Kane scorede selvmål efter 82 minutter.

I første halvleg var Tottenham også kommet bedst fra start. Efter to minutter nettede Nacer Chadli nettede til 1-0, efter at angriberen Emmanuel Adebayor havde afsluttet på mål og fremtvunget en ripost fra Sunderland-målmand Vito Mannone.

Det var angriberen Adam Johnson, som udlignede til 1-1 for Sunderland - det skete kun et minut efter Chadlis scoring.

Eriksen blev skiftet ud efter 86 minutters spil.

I en af de øvrige kampe i Premier League vandt Leicester 1-0 ude over Stoke. Landsholdsmålmand Kasper Schmeichel var ikke med for Leicester på grund af en skade. Oprykkerne regner med, at Schmeichel er klar igen i næste spillerunde.

Den tidligere landsholdskeeper Thomas Sørensen sad på bænken i hele kampen for Stoke.