Christian Eriksen: Vi går på ferie med en god følelse

Meget skal forbedres efter sommerferien, men der er grund til optimisme, mener Christian Eriksen.

Med 3-1-sejren i Kasakhstan fik det danske fodboldlandshold en god afslutning på en svingende sæson.

Og selv om spillet og resultaterne ikke altid har levet op til forventningerne, er der grund til optimisme inden efterårets afgørende VM-kvalifikationskampe, mener Christian Eriksen.

- Jeg går på ferie med en rigtig god fornemmelse. Vi kom til Kasakhstan efter tre point, og så var det nærmest lige meget, hvordan vi spillede.

- Vi skal selvfølgelig have bygget meget på til de næste kampe, men det er en god følelse at slutte året godt af, siger Eriksen.

Kampen mod kasakherne viste dog også, at der er meget at arbejde med, når den nye sæson begynder efter sommerferien.

- Jeg ved ikke, om man kommer til at nyde kampen, når man ser den igen. Vi kan tage en masse positivt med, men der er meget, vi skal have forbedret.

- Vi skal for eksempel ikke gøre kampene så rodet, og vi skal blive bedre, når vi har bolden, fastslår Tottenham-spilleren.

Han scorede selv det ene af de tre mål, da han udnyttede et straffespark kort inde i anden halvleg.

Det bragte Danmark på kurs mod den første udesejr i mere end to et halvt år.

- Det er helt vildt. Og det er rigtig dårligt, at vi ikke har vundet så længe. Men nu handler det om at lave en ny historie, siger Christian Eriksen.

Næste vigtige opgave for landsholdet er hjemmekampen mod det suveræne tophold, Polen, der har seks point mere end Danmark i VM-kvalifikationsgruppen.

Blandt andet fordi polakkerne vandt 3-2 i det omvendte opgør i efteråret.

- Den kamp er vildt vigtig. Kravet er jo en sejr, hvis vi nogensinde skal tættere på dem. Vi spiller på hjemmebane, og vi skal være meget bedre, end vi var dernede, siger Christian Eriksen.

Oversigt

    Oversigt