Claus Bo Larsen siger stop

Både fynboen Claus Bo Larsen og Michael Svendsen synger på sidste vers som superligadommere.

Superligaens to ældste dommere, Claus Bo Larsen og Michael Svendsen, vil ikke længere jonglere med fløjte og kulørte kort, når denne sæson slutter til maj.

47-årige Larsen og Svendsen på snart 46 er egentlig faldet for aldersgrænsen, men har dømt i den bedste række på dispensation. Nu skal det imidlertid være slut.

- Jeg kunne have fået dispensation til et år mere, hvis jeg ville, men jeg har valgt at stoppe. Det er smartere at stoppe, mens legen er god, og folk stadig synes, man er en okay dommer, siger Claus Bo Larsen til bold.dk

- Nu skal vi have nye unge kræfter til, og det har ikke været en svær beslutning. Jeg traf den allerede inden sommerferien sidste år, så den har været længe undervejs, lyder det fra den fynske topdommer.

Han debuterede i Superligaen på Næstved Stadion i 1994 og har siden dømt 324 kampe i den bedste række.

Knap så mange, nemlig 196, er det hidtil blevet til for Michael Svendsen, der også mener, at han har gjort sit.

- Jeg stopper til sommer. Efter 13 år i Superligaen og otte år som international dommer, hvor jeg har været rundt i udlandet, synes jeg, det er på tide at gøre plads til et generationsskifte i toppen af den danske dommerstand, siger Michael Svendsen til bold.dk.

Oversigt

    Oversigt