I det fynske folks tjeneste

Clausen: Er træner til nogen siger andet

Henrik Clausen forstår godt, at der snakkes om hans position som træner for OB efter 2-4-nederlag til HB Køge.

Henrik Clausen forstår godt, at der snakkes om hans position som træner for OB efter 2-4-nederlag til HB Køge.

OB har fået en forfærdelig start på foråret, og søndag eftermiddag tabte fynboerne med 2-4 på hjemmebane til HB Køge. OB er nu uden sejr i fire kampe i træk og er under stort pres i Superligaen.

De få tilskuere på stadion i Odense råbte på Henrik Clausens afgang, og træneren er godt klar over, at det er et tema blandt fans og medier.

- Der er ingen tvivl om, at der skal konspireres om sådan noget. Men jeg gør, som jeg hele tiden har gjort, både når det går op og ned. Jeg er træner, indtil nogen siger noget andet, siger Henrik Clausen.

Nederlaget til HB Køge er et foreløbig lavpunkt i forårssæsonen, og Henrik Clausen erkender, at OB er inde i en skidt periode.

- Man kan ikke løbe fra resultaterne og vi må erkende, at vi har tabt tre kampe i træk, siger Henrik Clausen, der dog ser nogle positive elementer i søndagens kamp.

- Jeg prøver at være klarsynet og kigger på, hvordan det er kommet i stand. Når man taber 2-4 er det ikke tilfældigt, men jeg synes alligevel, at det ser fornuftigt ud i to tredjedele af kampen, fortæller Henrik Clausen.

OB ligger aktuelt på ottendepladsen, men kan blive overhalet af Brøndby i tabellen i denne spillerunde. Netop Brøndby er modstanderen i næste runde for OB.