I det fynske folks tjeneste

Coca-cola sagsøger fynsk web-redaktør

En fynsk cola-entusiast bliver nu slæbt i retten af den verdensomspændende Coca-Cola-koncern. André Lund linker på sin hjemmeside til Coca-Cola og det vil firmaet bag det berømte varemærke ikke finde sig i. Fynboen er klar til at tage kampen op mod giganten.

-

En fynsk cola-entusiast bliver nu slæbt i retten af det verdensomspændende Coca-Cola Company. André Lund linker på sin hjemmeside til Coca-Cola og det vil firmaet bag det berømte varemærke ikke finde sig i. Fynboen er klar til at tage kampen op mod giganten.

André Lunds hjemmeside i bund og grund er en stor hyldest til den berømte læskedrik. På hjemmesiden udveksler danske cola-fans meninger om smag og tips om priser. Men det har tilsyneladende været underordnet for Coca-Cola Company, der længe har været på nakken af det fynske cola-initiativ.

Efter pres fra den verdensompændende koncern har André Lund måttet ændret navnet på hjemmesiden fra cocacolapriser.dk til colapriser.dk. Samtidig har fynboen måtte fjerne forskellige Coca-Cola logoer, og nu kræver Coca-Cola Company, at André Lund også fjerner links til Coca-Colas hjemmeside.

- Jeg er frivilligt gået med til, at vi har ændret navn og fjernet Coca-Colas logo fra siden, men nu bliver det altså for morsomt. De kan da ikke bestemme, om jeg skal linke til deres hjemmeside. Det er simpelthen en totalt latterlig sag, siger André Lund til Metro Xpress.

I følge avisen er André Lund parat til at udkæmpe retten til at bevare sit link hele vejen op gennem retssystemet.