CVSU åbnet af kronprinsparret

Frederik og Mary indviede fredag eftermiddag det nye sundhedsfaglige uddannelsescenter i Odense. Efter indvielsen fik kronprinsparret en rundvisning, hvor de blandt andet fik lov at leje med klodser.

Selvom kronprinsparret ikke fik lov at klippe en rød snor over - der var nemlig slet ingen snor - så blev det nye CVSU fredag eftermiddag indviet med manér, da kronprinsparret besigtigede den nye uddannelsesinsitution.

Kronprinsparret og de studerende overværede danseforestillingen Metamorfose og efterfølgende overrakte de studerende en gave til den lille nye prins. Gaven fra fysioterapeuterne og ergoterapeuterne bestod af en faldskærm, en terapibold og to mindre bolde, som Prins Christian kan bruge, når han bliver lidt større.

Byggede med klodser

Mary prøver en ergonomisk test
Mary prøver en ergonomisk test

Efter gaveoverrækkelsen fik Mary og Frederik en grundig rundvisning på skolens mange undervisningslokaler.

Kronprinsparret fik lejlighed til at prøve en ergonomitest, der går ud på at stable klodser og Frederik prøvede både at spille computerspil med benene og fødderne og måle kræfterne i muskelstyrkemåler.

1300 studerende

Det nye sundhedscenter er placeret i Fyens Stiftstidendes gamle bygninger på Blangstedgårdsvej i det sydøstlige Odense, og skolen bliver en samlet uddannelsesinstitution for ergoterapi, fysioterapi, sygepleje og radiografi.

CVSU får omkring 1300 elever og 140 medarbejdere.

Se også: Kronprinsparret hilste på odenseanerne

Oversigt

    Oversigt