Cyklist dræbt af påvirket bilist

En hashpåvirket 21-årig bilist ramte søndag et cyklende ægtepar i Svendborg. Kvinden blev slået ihjel. Bilisten er sigtet for uagtsomt manddrab.

En 21-årig mand var påvirket af hash, da han søndag formiddag ramte en kvindelig cyklist, der blev dræbt. Han er sigtet for uagtsomt manddrab.

Kvinden var ude at cykle med sin mand, der også blev ramt af bilen, men manden slap med lettere kvæstelser. Efter sammenstødet med cyklisten fortsatte bilen ud over en skrænt, og den 21-årige fik glasskår fra den knuste frontrude i ansigtet og brækkede flere ribben. Han blev indlagt på sygehuset, og politiet kunne først sidst på dagen afhøre ham. Her fortalte han, at han havde røget hash inden den fatale køretur. Politiet har derfor taget flere blodprøver af manden, idet hash kan spores lang tid efter indtagelsen. Manden blev efter afhøringen sigtet for uagtsomt manddrab.

Vidner har fortalt politiet, at bilen forud for ulykken havde kørt "underligt". Det fik i første omgang politiet til at formode, at der måske havde været mekaniske problemer med bilens styrtøj.

Oversigt

    Oversigt