På Tinderbox med ekskæresten: - Dårligt modtaget af min nye kæreste

Det er godt en måned siden, at Kristine og Mathias slog op, og selvom de begge ser andre nu, har de valgt at feste alene sammen på Tinderbox.

Selvom Kristine Lund og Mathias Sebastian Johansen slog op i maj, har de alligevel besluttet at køre hele vejen fra Aalborg til Tinderbox sammen, hvor de skal sove på teltpladsen og feste sammen, kun de to.

- Vi kunne mærke Tinderbox' magi i år. Sidste år var vi afsted som kærester og var på den lyserøde sky, siger 23-årige Kristine Lund.

Kan man holde fingrene fra hinanden, når man er alene på Tinderbox?

- Vi er bare rigtig gode venner. Vi kender hinandens grænser. Det er ikke svært at få det til at virke, siger Mathias Sebastian Johansen, der oprindeligt kommer fra Odense.

quote Det har nok været en lille smule afpisning af territorie, når jeg ruller op i Audien

Kristine Lund, festivalgæst

Kristine Lund havde givet Mathias Sebastian Johansen Tinderbox-billetter i fødselsdagsgave i april. Selvom de slog op i maj, blev de efter en åben og ærlig dialog, som de selv kalder det, enige om at tage afsted sammen.

Modtagelsen fra den nye partner

På opfordring fra sin nye fyr fik Kristine Lund mulighed for at hente ham med stil.

Hun havde oprindeligt tænkt sig at køre i sin afdøde farmors Toyota Starlet fra '95, men den nye fyr havde en bedre idé.

- Han sagde: "Vil du ikke låne min Audi A3? Den kører meget længere på literen."

På den måde kunne Kristine Lund på elegant vis vise sin ekskæreste, at hun havde fået en ny fyr med en lækker bil. 

- Det har nok været en lille smule afpisning af territorie, når jeg ruller op i Audien. Hvad så? Tjek bilen, det er Patriks, griner hun.

Kristine Lund fortæller, hvordan hendes nye fyr selv kom med forslag til at hente ekskæresten inden Tinderbox.
Fotograf: Sara Fuglsig

For Mathias Sebastian Johansen blev modtagelsen mindre positiv.

- Det blev ikke modtaget særlig godt til at starte med. Der gik ikke så mange dage, fra jeg gik fra Kristine, til jeg var sammen med hende, jeg er sammen med nu. Så den er ikke gået rent ind, siger Mathias Sebastian Johansen.

- Men efter at have talt om det, er det accepteret, tilføjer han. 

Nemmere gik det for Kristine Lund. Hun fortalte allerede sin fyr på første date, at hun skulle på Tinderbox med sin ekskæreste.

- Han startede med at spørge, om jeg skulle til nogen festivaler i år, og så sagde jeg, at jeg skulle på Tinderbox med min ekskæreste. Selvom han lige skulle synke kaffen en ekstra gang, gik det fint, griner hun.

Fremtiden sammen på Tinderbox

Selvom de begge ikke mener, at der har været følelser i klemme efter bruddet, kan det ændres ved næste besøg i Tusindårsskoven.

- Jeg ved ikke, om vi kommer til at tage afsted sammen igen til næste år, og her tænker jeg på vores respektive partnere, siger Mathias Sebastian Johansen.

Ekskæresterne er begge enige om, at de i respekt for deres nye dates nok ikke tager afsted alene igen, hvis deres nye forhold udvikler sig.

 

Oversigt

    Oversigt