I det fynske folks tjeneste

Danionics datterselskab i betalingsstandsning

De svære økonomiske problemer for batteriproducenten Danionics fortsætter. Onsdag måtte firmaets datterselskab, Danionics International A/S, indgive begæring om betalingsstandsning.

-

De svære økonomiske problemer for batteriproducenten Danionics fortsætter. Onsdag måtte firmaets datterselskab, Danionics International A/S indgive begæring om betalingsstandsning.

Danionics International A/S er 50 procent ejet af selskabet Danionics Asia Ltd. Virksomheden er i gang med at starte en produktion af batterier i Shenzhen i Kina, men opstartsfasen er løbet ind i økonomiske problemer.

Virksomheden har ikke formået at få tilstrækkeligt med ordre, og samtidig er overflytningen af produktion løbet ind i uventede vanskeligheder.

Likviditeten er brugt op, og selskabet er ikke i stand til at betale sine kreditorer og indgiver derfor begæring om betalingsstandsning til Skifteretten i Odense.

I følge en meddelelse til Fondsbørsen bliver Danionics A/S, der fortsat har administration i Odense, ikke berørt af betalingsstandsningen.

Danionics A/S forventer heller ikke, at betalingsstandsningen vil påvirke hovedselskabets resultat for 2004. Danionics forventer fortsat at komme ud af dette år med et underskud på ca. 165 mio. kr. 

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.