I det fynske folks tjeneste

Danmarks kedeligste orkester kommer til Odense

TV-2 spiller til sommer i forbindelse med H.C. Andersen festival. Foto: Pressefoto

Orkestret med sloganet "Danmarks kedeligste orkester", TV-2, spiller sammen med Love Shop til sommerens H.C Andersen Festivals i Kongens Have.

"Rigtige mænd" i form af de raske drenge fra TV-2 spiller til sommer i Kongens Have. Det er i forbindelse med H.C. Andersen Festivals, at et af Danmarks største bands lægger vejen forbi Odense.

Under åben himmel på sommeraftenen den 24. august spiller TV-2 sammen med Love Shop og det århusianske band Bogfinkevej til den sjette udgave af H.C. Andersen Festivals.

- Vi er glade for, at vi til glæde for odenseanerne og festivalens øvrige gæster kan tilbyde sådan en fantastisk koncertaften til så stærk en pris, siger festivaldirektør Peter Bøgholm i en pressemeddelse.

Over 35 års rockerfaring

De rutinerede herrer i TV-2 har over 35 år bag sig på den danske musikscene fra sangen om den "Fantastiske Toyota" i 1981 strøg ind på hitlisterne.

Siden er det blevet til 17 studiealbums, fire live-albums og tre opsamlingsalbum. I 2006 blev bandet hyldet med Danish Music Awards Ærespris.

Hvis du gerne vil opleve TV-2, kan du købe billetter til koncerten på www.hcafestivals.dk. Billetsalget begynder tirsdag 17. april klokken 10.00. 

Læs også Ny chef skal tiltrække internationale kunstnere til fynsk festival

Ved du noget? Så send os et tip