Danmarks sødeste kassedame kommer fra Middelfart

Susanne Hansen fra Rema i Middelfart fik sig i dag en overraskelse af de helt store. Hun blev kåret til Danmarks sødeste kassedame.

Som det relativt ofte sker, kom en ny kunde i formiddag ind i Rema-butikken i Middelfart.

Modsat alle de andre skulle hun dog ikke købe noget.

Kunden var Hjemmets chefredaktør Marianne Gram, der skulle overrække kvinden ved kassen en bunke gaver, blomster, en check på 10.000 kr. - og ikke mindst prisen som Danmarks sødeste kassedame.

For ud af et rekordstort antal nominerede – 279 kassedamer m/k – kan Susanne Hansen fra Rema i Middelfart nu kalde sig Danmarks sødeste kassedame 2016. 

 
 

Og den 57-årige kassedame blev i den grad overrasket over prisen, da det pludselig væltede ind i butikken med familiemedlemmer, prisoverrækker og en stribe journalister og fotografer.

- Jeg kan slet ikke.. Nej, jeg kan.. Er der ikke nogen, der lige kan tage over her, jeg kan slet ikke.. Jeg ryster over det hele, sagde den pligtopfyldende og tydeligt bevægede Susanne Hansen.

 

Susanne Hansen fra Rema i Middelfart fik sig i dag en overraskelse af de helt store. Hun blev kåret til Danmarks sødeste kassedame.

Da hun havde sundet sig lidt ovenpå den fine overraskelse, kunne hun bedre sætte ord på alle de følelser, der røg igennem hende på meget kort tid.

- Så tænker man 'gud.. det er mig!' Og så bliver man jo rigtig glad og overvældet. Jeg havde jo ikke forventet det, men var bare rigtig glad for at være med på grund af det stykke arbejde, jeg gør hernede, siger Susanne Hansen.

Hvad betyder det for dig?

- Alt. Det betyder rigtig meget. Og det betyder lige så meget, at vi har fået det her til forretningen. For lige knap halvandet år siden fik jeg konstateret kræft og fik at vide, at det ikke var sikkert, jeg ville kunne snakke igen, når jeg vågnede efter operationen. Men det første jeg sagde var 'hej, god dag' og så vidste jeg, at jeg kunne beholde mit arbejde hernede med alle de dejlige mennesker, siger Susanne Hansen.

De ventende kunder i køen havde ingen problemer med at vente lidt længere, mens Susanne Hansen fik overrakt prisen. For hun er lidt af en kundefavorit.

Kundedarling

Kunderne i Rema i Middelfart flokkes om kasse 1, som er Susanne Hansens. De sætter stor pris på hende og den glæde, som hun smitter sine omgivelser med.

- Du finder jo ikke nogen, der er mere festlig end hende. Hun er den mest festlige kassedame, jeg nogensinde har set. Til jul er hun altid klædt ud som julemand og til påske sad hun som en påskekylling og pippede. Hun er hylende morsom. Det betyder meget, fortæller Svenning Erbs, der er fast kunde hos Susanne Hansen.

 
 

Også Susanne Hansens familie var på plads for at fejre hende. Og barnebarnet Noa var svært stolt af sin mormor.

- Det er bare godt og dejligt at have sådan en sej mormor, siger Noa, der er nummer to fra højre på billedet.

Oversigt

    Oversigt