Danmarks værste skilsmisse på film

Instruktøren Tomas Villum Jensen har planer om at lave en spillefilm om skilsmissen mellem kosmetologdronningen Heidi Sommer og Jens Dinesen.

-

Instruktøren Tomas Villum Jensen har planer om at lave en spillefilm om skilsmissen mellem kosmetologdronningen Heidi Sommer og Jens Dinesen. Det skriver Ekstra Bladet i dag.


Tomas Villum: Det er jo en vild historie

Tomas Villum Jensen er netop nu i fuld gang med en helt anden spillefilm - nemlig Solkongen - der optages på Bjørnemose Gods på Sydfyn. Godset tilhører det forhenværende ægtepar, men i forbindelse med skilsmissen har de ikke kunnet enes om bodelingen.

- Det er jo en helt vild historie. Jens Dinesen bliver bortført af tre rockere og kørt ud i skoven, hvor de truer med at nakkeskyde ham. Men han vågner i bilen og får lettere fortumlet overrumplet en rocker og løber ud i skoven, mens de andre skyder efter ham, lyder den noget pyntede version fra Tomas Villum Jensen.

Instruktøren er allerede tæt på at få filmrettighederne til den nye film, som skal hedde Kampen om Bjørnemose Gods.

- Det bliver en moderne Morten Korch-film, fortæller Tomas Villum Jensen, som i hovedrollerne gerne vil se Nicolas Bro og Charlotte Bircow.

Oversigt

    Oversigt