Dansere blev Årets Sportsnavn 2006

Det blev det fynske dansepar Peter og Kristina Stokkebroe, der mandag aften blev kåret som Årets Sportsnavn 2006 ved et storstilet show arrangeret af Fyens Stiftstidende og TV 2/FYN.

De to fynske dansere har været suveræne på dansegulvet hele året og har vundet alt hvad der er værd at vinde i 2006.

Ialt 23 sejre er det blevet til i 2006, hvor Peter og Kristina Stokkebroe blandt andet vandt VM i latinamerikanske danse samt samtlige andre internationale stævner de deltog i.

Parret er oprindeligt fra Odense, men bor og træner nu i Århus.

Windsurfer blev Årets Fund

Titlen som Årets Fund gik til Jonas Kældsø, der er dansk og nordisk mester i windsurfing. Den unge svendborgenser er netop blevet udtaget til bruttotruppen til sejlerlandsholdet, der skal deltage i OL i 2008 i Beijing. Her skal han kæmpe om den enlige OL-billet med en windsurfer fra København.

Årets Hæderspris gik til sejleren Dorte O. Jensen, der har vundet guld i matchrace i 2006. Dorte O. Jensen er tre gange tidligere blevet kåret som Årets Sportsnavn. Dermed kan hun på grund af konkurrencens regler ikke længere blive kåret som Årets Sportsnavn.

Komiteen bag konkurrencen - Fyens Stiftstidende, Danmarks Idrætsforbund på Fyn og TV 2/FYN - ønskede at hylde Dorte O. Jensens flotte guldmedalje og derfor får hun altså Årets Hæderspris.

Fodboldklub med initiativ

Årets Initiativpris går til Horne Forenede Sportsklubber. De får prisen for at skabe gode rammer for de lokale børn og unge. Klubben har i de forgangne år arrangeret store fodboldkampe med blandt andet fodboldklubber som Liverpool. Her tjener klubben penge, der kommer medlemmerne til gode.

Oversigt

    Oversigt