I det fynske folks tjeneste

Danskere forfølges i Vollsmose

01:07

Ra Ranunkel, formand for samarbejdsrådet i Vollsmose, mener, at der ligger en etnisk konflikt under de mange problemer.

1 af 2

Under de mange problemer i Odense-bydelen Vollsmose ligger også en etnisk konflikt, hvor danskere er ofre for overfald og bilafbrændinger begået af bander med især palæstinensisk og somalisk baggrund.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

Ra Ranunkel, der er formand for samarbejdsrådet i Vollsmose slår alarm og advarer om etnisk konflikt i den kriminalitetsplagede bydel. Især den seneste måned er problemerne ifølge ham eskaleret.

- Jeg har altid sagt, at jeg er stolt af at bo i Vollsmose. Jeg begynder at blive træt nu. Flere og flere af mine naboer kommer og fortæller, at det er blevet overfaldet og er blevet frarøvet deres penge. Eller at deres bil er blevet brændt af, fortæller Ra Ranunkel.

Ifølge ham er det en hård bande af somaliere, der går overfald på stisystemerne bevidst rettet mod danskere. Og det er primært palæstinensere, der brænder danskeres biler af og styrer området Bøgetorvet i Vollsmose, lyder det.

Fredag har Odenses borgmester Anker Boye (S) inviteret til stormøde om problemerne i Vollsmose, der de seneste uger har eskaleret med sammenstød mellem blandt andre politiet og vrede unge.

/ritzau/

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.