Dårlig økonomi<br> koster lærere jobbet

Der er&nbsp;dyb økonomisk krise på Odense Seminarium. Foreløbig har&nbsp;15 lærere på&nbsp;uddannelsesinstitutionen mistet deres job på grund af det økonomiske kaos. Bestyrelsen for skolen har indkaldt til ekstraordinært&nbsp;bestyrelsesmøde for at få overblik over situationen.

-

Der er dyb økonomisk krise på Odense Seminarium. Foreløbig har 15 lærere på uddannelsesinstitutionen mistet deres job på grund af det økonomiske kaos. Bestyrelsen for skolen har indkaldt til ekstraordinært bestyrelsesmøde for at få overblik over situationen.


Ledelsen på Odense Seminarium afviser, at kommentere situationen på seminariet, men i følge TV 2/FYNs oplysninger, så har 15 timeansatte lærere modtaget en opsigelse. Skolen har 130 fastansatte lærere. Heller ikke tillidsrepræsentanterne vil udtale sig om skolens problemer.


For få elever gennemførte


Skolen er kommet i voldsomme økonomiske problemer, fordi ledelsen havde regnet med at langt flere elever gennemførte uddannelsen i år. 


Odense Seminarium modtager penge fra staten efter hvor mange elever der gennemfører uddannelsen. Men ikke nær så mange elever som forventet har gennemført uddannelsen, og det har skabt et stort hul i økonomien.


Ekstraordinært møde


\"Jeg har indkaldt til ekstraordinært bestyrelsesmøde på fredag for at få overblik over situationen. Vi kan ikke rette op på økonomien i år, men vi kan forhindre, at det sker igen,\" siger en fåmeldt bestyrelsesformand for skolen, Peter Steen.


Han ønsker hverken at be- eller afkræfte rygter om, at skolens rektor Torsten Enemærke, står foran at miste sit job som følge af de økonomiske problemer.

Oversigt

    Oversigt