Dårligt nyt til Nicki Pedersen

Den fynske speedwayverdensmester Nicki Pedersen kan næppe undgå en hudtransplantation. Det kan koste en måneds pause.

En undersøgelse på Odense Universitetshospital har tirsdag formiddag fastslået, at den fynske verdensmester har fået tredjegradsforbrændinger i forbindelse med det styrt, hvor han under første afdeling af VM i lørdags fik benet i klemme på en russisk speedwaycykel, skriver Fyens Stiftstidende.

- Det er voldsomme sår, og der er tredjegradsforbrændinger i dem alle tre. Ikke i hele såret, men inde i centrum på et areal svarende til cirka tre gange tre centimeter. Derfor skal jeg have transplanteret hud fra låret, fortæller en trist verdensmester til Fyens Stiftstidende.

En sådan operation vil koste Nicki Pedersen en måneds pause, hvilket indebærer at han går glip af flere Grand Prix'er og ikke mindst indbringende ligaløb i den kommende uge, hvor der skulle rettes op på sæsonens hidtil lidt skrantende økonomi.

Han skulle have kørt fem ligaløb i næste uge, samt race off og en eventuel VM-finale for Danmark i denne uge, men alle løbene er stærkt i farezonen, selv om Nicki Pedersen stadig forsøger at finde et alternativ til operationen.

Oversigt

    Oversigt