Dårligt sommervejr rammer fynske turistattraktioner

Det dårlige danske sommervejr rammer nu flere af de fynske turistattraktioner. Både på Egeskov, i Odense Zoo og hos Fun Park Fyn melder man om mærkbart færre gæster end der plejer at være i sommerferien.

-

Det dårlige danske sommervejr rammer nu flere af de fynske turistattraktioner. Både på Egeskov, i Odense Zoo og hos Fun Park Fyn melder man mærkbart færre gæster end der plejer at være i sommerferien.

Hos Fun Park Fyn vurderer man at der mangler 10-15 procent gæster i forhold til hvad der er på en normal sommerdag. I Odense Zoologiske Have ligger man 8-10 procenter efter sidste års besøgstal i juni. Ifølge Henrik Andersen der er direktør i Odense Zoo ligger besøgstallet på de dårligste dage på mellem 600 og 800 besøgende mens man på de rigtigt gode dage når op på 5.000 besøgende.

I Odense Friluftsbad kan man også mærke de kolde vinde og de grå skyer. Her ligger besøgstallet kun på omkring 30 besøgende om dagen. Det tal skal ses i forhold til at der kan være op til 2.500 besøgende når vejret er allerbedst.

De fynske turistattraktioner skal ikke sætte deres lid til vejrguderne. Ifølge vejrudsigten fra Danmarks Meteorologiske Institut fortsætter det våde, grå og kolde sommervejr så langt som vejrudsigten rækker.

Oversigt

    Oversigt