I det fynske folks tjeneste

David Nielsen afskriver fremtid i Danmark

David Nielsen tror ikke på en fremtid i dansk fodbold.

OB-spilleren David Nielsen kan ikke forestille sig, at han har en fremtid i dansk fodbold efter sin betingede dom for vold.

Selv om David Nielsen i sommeren 2007 skrev under på en treårig kontrakt med OB, tvivler han på, at han har en fremtid på Fyn eller nogen anden klub i Danmark. Tirsdag blev den kontroversielle angriber idømt 20 dages betinget fængsel for vold.

- Jeg tror ikke, at jeg kommer til at spille mere i dansk fodbold. Der er en masse begrænsninger for mig rent sportsligt på den måde, jeg spiller fodbold på. Den måde, hvor jeg skal spille mindre aggressivt, end jeg plejer. Og så tror jeg også, at der er mange klubber, der ikke vil være klar til at tage mig, siger David Nielsen til B.T.

Angriberen har tidligere haft succes i norsk fodbold. Og meget tyder på, at det kan blive til et gensyn med Norge for David Nielsen. Over for Bergens Tidende har sportschefen for Tippeliga-klubben Brann, Roald Bruun-Hanssen, bekræftet, at han har været til møde med OB.

- Siden Kim Brink har bekræftet vores samtaler i dansk presse, kan jeg også bekræfte, at vi har haft et møde med OB, sagde Brann-sportschefen tirsdag og tilføjede, at David Nielsens var et emne på mødet.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.