DBU ophæver Twitter-forbud i landsholdslejren

OBs Emil Larsen og de andre fodbold-landsholdsspillere får lov til at skrive på Twitter, når de er på tur med landsholdet.

Dansk Boldspil-Union (DBU) har ophævet det meget omtalte Twitter-forbud, som fodboldunionen indtil nu har krævet af landsholdsspillerne.

Spillerne har ikke haft lov til at skrive på deres Twitter-profiler, når de er samlet med landsholdet, men landstræner Morten Olsen giver dem nu lov til det.

- Morten Olsen føler sig nok mere tryg ved mediet nu og ved spillernes brug af dem. Han kan se, at det er blevet hverdag for spillerne at bruge sociale medier, siger DBU's kommunikationschef, Lars Berendt, til DR Sporten.

Spillerne skal dog følge nogle retningslinjer, når de benytter det sociale medie.

- Vi har skrevet 12 sætninger ned, som jeg synes, de skal tænke over. Det skal ikke forstås som en løftet pegefinger. Det er bare for at bede dem om at tænke over, at de er rollemodeller, siger Lars Berendt.

DBU har selv oprettet en Twitter-profil. Lars Berendt forventer dog ikke, at Morten Olsen får sin egen profil på det sociale medie.

- Det ville overraske mig. Men jeg er sikker på, at han følger med i, hvad der bliver snakket om, siger kommunikationschefen.

Oversigt

    Oversigt