DBU snyder fodboldpiger fra Fraugde

Pigefodboldspillere fra Fraugde GIF føler sig snydt af DBU. Pigerne blev i forbindelse med den årlige kåringen af årets pigeklub lovet, at de ville blive inviteret til træningssamling med kvindelandsholdet, men den aftale har DBU annulleret.

Officiel forklaring

Klubben har fået forklaret, at det skyldes et hårdt program for landsholdet. Fraugde er i stedet blevet tilbudt en lappeløsning i form af besøg af en, eventuelt flere U-19 og/eller A- landsholdsspillere, men den køber man ikke.

- Det er naturligvis en fin og billig måde for DBU at komme ud af problemet på. Vi føler simpelthen, at de løber fra en aftale og dermed snyder pigerne for en kæmpe oplevelse, lyder det fra Lars Martinsen, Fraugdes pigeafdeling.

Skuffede piger

- Pigerne har siden vi blev årets pigeklub snakket om denne tur, og hvem der skulle med, og nu er vi nødt til at skuffe piger. Jeg forstår simpelthen ikke, at de kan løbe fra deres løfte, forklarer Lars Martinsen.

Klubben har sendt et brev til DBU, hvor de forklarer problematikken. Men Lars Martinsen regner med, at løbet er kørt for de 15 fodboldpiger.

Skærpet krav

DBU forklarer sig med, at man har skærpet kravene til de sportslige resultater, og dermed er man nødt til at skuffe pigerne, når det gælder det oprindelige løfte.

- Vi har været nødt til at vælge en anden løsningsmodel, og vi håber, at pigerne fra Fraugde vil benytte sig af den, siger Steen Jørgensen fra DBU børn og ungdom.

Oversigt

    Oversigt