De Boer sparkede liv i Christian Eriksen

Christian Eriksen fik ny energi, da Frank de Boer overtog jobbet som cheftræner i Ajax Amsterdam.

Den danske landsholdsspiller Christian Eriksen fik et markant skub mod en lysere fremtid, da Frank de Boer overtog trænerjobbet i Ajax efter fyrede Martin Jol.

- Vi var lidt trætte efter en lang sæson, men den følelse forsvandt fuldstændig, da Frank de Boer kom til. Alle har det sjovt på banen igen.

- Nu vil vi bruge vinterpausen til at slappe af og blive friske til anden halvdel af sæsonen, siger Christian Eriksen til Goal.com.

Efter Martin Jol havde givet danskeren chancen tidligt på sæsonen, gled han langsomt ud af truppen. Men da Frank de Boer, som var Christian Eriksens ungdomstræner, blev træner på førsteholdet, fik danskeren igen plads på holdet - med succes.

- De første syv måneder af sæsonen forløb perfekt. Derefter var jeg gennem en svær periode, før jeg i de sidste to måneder fandt min gamle form. Det har været et godt år for mig, siger Christian Eriksen.

Den danske landsholdsspiller kalder ex-træner Martin Jol uheldig.

- Han var måske lidt uheldig, at han ikke lykkedes med at finde den rette løsning for holdet. Jeg har ikke talt med ham, siden han rejste, man han sendte mig en sms, siger Christian Eriksen.

Ajax ligger på en fjerdeplads i den hollandske liga, seks point efter førerholdet PSV Eindhoven.

Oversigt

    Oversigt