Den fynske dartdronning er helt cool

Ann-Louise Peters kvalificerede sig til semifinalen ved VM i dart

- Når du kan lave sådan en lukning, så er du kold. Hun er kold.

Sådan lyder det fra Finn Madsen, der er næstformand i Assens Dart, efter at den fynske dartdronning Ann-Louise Peters i dag kvalificerede sig til semifinalen ved VM i Dart i England. Lukningen, han taler om, er to gange tripple 20 plus en dobbelt 20 - altså den næst højst mulige lukning.

Med dagens sejr slog Ann-Louise Peters hjemmebanefavoritten Zoe Jones med 2-1 i sæt og kvalificerede sig dermed for bare anden gang i karrieren til en semifinale. Undervejs har hun slået flere af forhåndsfavoritterne ud.

Ann-Louise Peters spiller til daglig i Assens Dart, og næstformanden fortæller, at hun har sat et helt år af for at koncentrere sig om at komme i finalen. Undervejs mener han, at hun så lidt nervøs ud ved 8.dels finalen, men at hun har rystet nervøsiteten af sig og nu ser noget stærkere ud.

- Som hendes form er lige nu, har hun en god chance ved semifinalen, mens finalen er mere tvivlsom. Der kommer en englænder og en hollænder, og de er altså rigtig gode. Der skal hun virkelig være på, siger Finn Madsen.

Første gang Peters var i semifinalen ved VM var i 2014, hvor Peters tabte. 

Se hele interviewet med Finn Madsen i klippet herunder:

 

 

Oversigt

    Oversigt