I det fynske folks tjeneste

Den hjemmelavede nytårsmad er brændt af

[size=2]Flere og flere vil gerne slippe for at lave nytårsmiddagen selv. Det skaber travlhed ved de fynske kødgryder hos cateringfirmaer og kroer. [/size]

Der er gang i gryder, potter og pander hos Madkompagniet

Siger nej til flere kunder

-Vi har fået 1200 bestillinger, og så har vi sagt nej tak til flere bestillinger. Det er en fordobling af salget set i forhold til sidste år, så tendensen er helt klart, at folk køber mere, fortæller Morten Slot, indehaver af Madkompagniet.

Nemt for børnefamilier

-Jeg tror folk vælger at bestille maden udefra, fordi de vil prioritere anderledes og bruge tiden på noget andet, gætter Morten Slot.

Det er folk fra hele Fyn, der benytter sig af tilbuddet. Og der er såmænd også nogle københavnere, der har kontaktet cateringfirmaet.

-Jeg tror at børnefamilier har rigeligt at se til i julen, og derfor vælger de at købe maden ude. Den menu vi har her er for eksempel en helt gourmetmenu, hvor næsten alt er gjort klar. Det skal bare varmes, slutter kokken fra Madkompagniet.