I det fynske folks tjeneste

Desslers OL-tur giver Oliver Lund spilletid: Det er svært

Kent Nielsen er glad for Oliver Lunds indsats i lørdagens kamp og mener, at Viborg havde svært ved at styre ham.

Her er Oliver Lund (tv) i nærkamp med navnebroderen Oliver Thychosen fra Viborg. Foto: Claus Fisker/Scanpix 2016

Oliver Lund havde inden lørdagens opgør ikke været på banen for OB i denne sæson af Superligaen.

Men med Mikkel Desler på tur til Rio med OL-truppen har Oliver Lund fået kortere vej til startopstillingen.

Lørdag startede den 25-årige forsvarer således på banen i 0-0-kampen på Trefor Park mod Viborg. Og det var med en præstation, som han selv var tilfreds med.

- Vi holdte nullet, og det er altid positivt. Jeg synes, at jeg kommer med flere gode ting frem i banen, selv om jeg lige mangler det sidste med nogle indlæg, der skal sidde bedre, siger han til Ritzau.

Oliver Lund var tæt på at komme i oplæggerens rolle, da han fra sin plads som højreback fandt Thomas Mikkelsen i Viborg-feltet. OB-angriberen måtte dog se sit forsøg afværget.

- Jeg kunne godt ønske, at jeg havde fået en assist. Jeg synes, at jeg havde meget plads. Mohamed El Makrini og Jeppe Tverskov lagde nogle gode bolde ud til mig i dag (lørdag, red.), siger Oliver Lund.

- Jeg går efter chancen

Med Mikkel Desler til OL er det nu op til Oliver Lund at kæmpe sig til mere spilletid.

- Forhåbentligt kan det kaste mere spilletid af sig. Jeg synes, at Desler har gjort det fint, så jeg ved, det er svært. Men jeg går efter min chance, og jeg vil meget gerne spille, siger OB-backen.

OB-træner Kent Nielsen var også tilfreds med Oliver Lunds præstation.

- Det, der voldte Viborg størst problemer, var de lange skift til Oliver Lund. Han gjorde det fint, og kom i mange gode situationer. Det var ham, der kom med noget, som de havde svært ved at håndtere, siger Kent Nielsen.