Det Danske Kokkelandshold samler kræfterne i Odense

Det Danske Kokkelandshold, som blev dannet tilbage i 2006, bliver nu for første gang i foreningens historie samlet i nye, moderne træningslokaler i Cookery ved JØNI i Odense.

Senior Kokkelandsholdet har tidligere trænet på Hotel Legoland og senest i Jyske Bank Boxen i Herning, og nu har man endelig fået mulighed for, at holdet kan træne under samme tag som Cateringlandsholdet, der har holdt til i lokalerne i Odense det seneste år.

Holdene er allerede flyttet ind i de nye omgivelser, og har søndag og mandag afholdt den første træningssamling.

Ideelle træningsfaciliteter centralt placeret i Danmark

Gode træningsfaciliteter er altafgørende for Kokkelandsholdet i forbindelse med deres mange træninger op til de store konkurrencer i både ind- og udland.

At holdene nu er samlet i de nye rammer i Cookery ved JØNI i Odense betyder rigtig meget for begge hold, der mødes til træning to dage om måneden.

Kokkelandsholdets direktør Sten Slot glæder sig meget over de nye muligheder, som holdene nu får for at styrke deres fælles træninger.

- Udover dette er der så god plads, at vi kan afholde testmiddage for begge hold med op til 200 deltagere. På Cookery er der ligeledes velindrettede og moderne mødefaciliteter til teori- og bestyrelsesmøder. Stedet har desuden gode parkeringsforhold, og med beliggenheden lige uden for Odense er lokalerne centralt placeret i Danmark, hvilket gør det langt lettere at komme til for vores kokke, som jo til daglig arbejder rundt om i hele Danmark, siger Sten Slot.

JØNI glæder sig til at byde Kokkelandsholdet velkommen i Odense

- Vi er rigtig glade for at kunne åbne dørene for Det Danske Kokkelandshold. Vi er selvfølgelig utrolig stolte over, at de kan lide vores faciliteter og at de vil bruge dem. Vi vil rigtig gerne støtte op om holdet, så vi sammen med de øvrige sponsorer, kan være med til at skabe de bedste rammer for, at Kokkelandsholdet kan komme på verdenskortet og dermed bidrage til, at der kan blive skabt endnu større fokus på dansk gastronomi, siger Lars Jørgensen, ejer og direktør af JØNI A/S.

Kokkelandsholdet vil gerne sætte Odense på det gastronomiske Danmarkskort

Med Kokkelandsholdets nye lokaler lidt udenfor Odense, håber holdet at kunne være med til at øge fokus på fødevarer og gastronomi i Odense og på Fyn. 

- Med Kokkelandsholdets etablering i Odense, håber vi meget, at vi kan være med til at også Odense og Fyn kommer til at markere sig i højere grad på det gastronomiske område i fremtiden. Kokkelandsholdet deltager årligt i adskillige arrangementer, som har både mediernes og befolkningens interesse, og det faktum at vores fælles træningscenter nu placerets på Fyn gør forhåbentlig, at Odense og Fyn vil få langt større opmærksomhed fremover, siger Sten Slot og fortsætter:

- Det er vores håb og ønske, at vi via Kokkelandsholdets aktiviteter kan være med til, at også Odense og Fyn i større udstrækning kommer på det gastronomiske landkort i Danmark i fremtiden. Vi håber meget, at vi i løbet af 2018 også får mulighed for at åbne dørene for Fynboer og Odenseanere i forbindelse med at de to hold afholder testmiddage.

Kokkelandsholdet intensiverer træningen i 2018

Indflytningen i de nye lokaler i Odense kommer på det helt rette tidspunkt for Kokkelandsholdet. Det kommende år byder på mange store konkurrencer, både individuelle og for hele holdet.

Holdet er allerede i fuld gang med træningen til VM i Luxembourg i november 2018, og senior holdets kaptajn Nicolas Min Jørgensen har også startet sin træning i forbindelse med hans deltagelse i Global Chefs, som afholdes i Malaysia i juli 2018. Læs mere om Kokkelandsholdet her 

 

 

Oversigt

    Oversigt