I det fynske folks tjeneste

Det gik du glip af i ferien

Mange har været på ferie i de sidste ugers tid. Hvis du er en af dem, kan du få et hurtigt nyhedsoverblik i denne artikel.

Her kan du få et overblik vigtigste fynske nyheder der var, mens du var på sommerferie.

Når man kommer hjem fra en tiltrængt sommerferie, kan man godt føle, at man er gået glip af noget. Den følelse kan du blive kvit ved at læse denne artikel.

Her kan du hurtigt læse op på de vigtigste nyheder, der var, mens du var væk. Hvis du klikker på den første sætning i hver historie, kan du læse mere.

Uge 30

Hårdt skybrud rammer Fyn. Odense var et af de steder, der blev hårdest ramt.

Stina Willumsen er gravid. Det kom frem, at Børn- og ungerådmand i Odense, SF'eren Stina Willumsen, er gravid.

Dovendyr født i Odense Zoo. For første gang i over 40 år blev der født et dovendyr i Odense ZOO.

Familietragedie i Otterup. I Otterup skød en mand sin tidligere samlever og hendes datter, og tog der efter livet af sig selv.

Fyn fik 28 grader. Uge 30 var også den uge, der bød på sommerens hidtil bedste vejr. På trods af lørdagens skybrud.

Vollsmose skal huse asylansøgere. En etageejendom i Odense-bydelen skal være hjem for et midlertidigt asylcenter. Det skabte politisk debat.

Voldsomt hjemmerøveri. En 75-årig mand fra Tommerup blev i et groft hjemmerøveri truet med en pistol.

Uge 29

Ofrene fra Utøya blev mindet. På årsdagen for massakren i Norge, hvor 77 mennesker mistede livet, var der mindehøjtideligheder flere steder på Fyn.

Langelandsfestivalen åbnede. Gæsterne på årets Langelandsfestival fik næsten udelukkende solskin - og kun lidt regn.

Kinesisk TV på Fyn. Et kinesisk TV-hold besøgte Odense. De skulle - som man næste kunne gætte sig til - lave noget om H.C. Andersen.

Ø-færgen havde store problemer. Den ellers spritnye, og 50 millioner kroner dyre, Faaborg III, der sejler mellem Faaborg, Avernakø og Lyø, havde store problemer. Så store, at den måtte tages helt ud af drift. Den er dog tilbage på vandet igen.

Sommerferie på skolebænken. Rekordmange nybagte studenter måtte bruge sommerferien på at supplere deres studentereksamen, fordi de manglede et eller flere fag for at komme ind på drømmeuddannelsen.

Uge 28

OB kom godt fra start. I Superliga-debuten vandt fynboerne 0-1 over Brøndby IF. Siden er det blevet til ét nederlag og én uafgjort.

Kaj Ove blev fundet i live. Efter at have været forsvundet i over tre døgn blev den 69-årige Kaj Ove Jørgensen fundet i live af en fugleentusiast.

Campingpladser manglede gæster. Uge 30 bød op flot sommervejr, men før det, har det mildt sagt ikke været det bedste sommervejr. Det kunne mærkes på de fynske campingpladser.

Uge 27

Groft hærværk på kirkegård. På Ærø blev over 100 gravsteder på Søby kirkegård vandaliseret.

Ingen Rock under broen. Det blev meldt ud, at der ikke var penge til at fortsætte endagsfestivalen i Middelfart. Siden trådte investorer dog til og reddede rocken.

Bombemand fængslet. En 33-årig mand var i besiddelse af komponenterne til at lave en bombe i stil med den, Anders Breivik fremstillede.

Stina Stopper. SF rådmand, Stina Willumsen, stopper i Odense byråd ved udgangen af indeværende valgperiode.

Ved du noget? Så send os et tip