Det mest besøgte dyrskue i 10 år

58.000 gæster vejen forbi Det Fynske Dyrskue, hvilket er 5.000 flere end sidste år. Det gør årets dyrskue til det mest besøgte i ti år

Om det var muligheden for at klappe en kanin, se parteringen af en gris, eller bare det gode vejr - så blev det 134. udgave af Det Fynske Dyrskue det mest besøgte i 10 år.

I alt lagde 58.000 gæster vejen forbi dyrskuepladsen, hvilket er knap 5.000  flere end sidste år, og det er selvsagt noget, der vækker glæde hos formanden for Det Fynske Dyrskue, Niels Rasmussen.

- Med årets resultat fortsætter vi den stigning i antallet af besøgende som vi har haft i løbet af de seneste mange år.  og med henblik på, at vi både konkurrerede mod Rock Under Broen og den nye Heartland Festival, så er jeg yders tilfreds, udtaler Niels Rasmussen til TV 2/FYN.

- Med den rette blanding af udstillinger, klassisk dyreskue aktiviteter og perfekt vejr har vi ramt dyrskuets dna og det har gæsterne taget godt imod. Det glæder os, for vi er stærkt optaget af, at vores gæster går fra skuet med en positiv oplevelse og lidt klogere på moderne dansk landbrug.

Ifølge organisationen bag dyrskuet er det specielt de mange børneaktiviteter, hvor børnene blandt andet havde mulighed for at klippe får eller kramme kaniner, der tiltrak mange børn, mens de store landbrugsmaskiner og fødevaremarkedet fungerede som trækplaster for de lidt ældre gæster.

 

 

 

Oversigt

    Oversigt