I det fynske folks tjeneste

Det var et kendt Black Army-medlem som blev overfaldet af LTF-medlemmer

Fem medlemmer af banden Loyal To Familia har erkendt simpel vold mod tidligere præsident i indvandrebanden Black Army.

Overfaldet af de to medlemmer af Daabas-familien skete under en gårdtur i Vestre Fængsel. Foto: Bax Lindhardt/Scanpix/arkiv

Ifølge Ekstra Bladet var det to medlemmer af Daabas-familien fra Vollsmose, som tirsdag blev overfaldet i Vestre Fængsel af otte indsatte med tilknytning til LTF - Loyal To Familia.

Ifølge avisen var det den tidligere præsident i indvandrebanden Black Army, Wassim Daabas og hans nevø, der blev overdænget med slag og spark i løbet af det lille minut overfaldet varede.

Wassim Daabas sidder tiltalt i Vestre Fængsel i forbindelse med sagen fra sommeren 2016, hvor en fængselsbetjent fra Nyborg Fængsel blev skudt i benet af en maskeret mand.

Læs også Bandeslagsmål: Black Army-medlemmer overfaldet i fængsel

Ifølge anklageskriftet i den sag var Daabas’ rolle at have foranlediget en anden - en 20-årig medtiltalt - til at stå for skud-attentatet på fængselsbetjenten, skriver Ekstra Bladet.

Fem af de otte LTF-folk var fredag i retten, sigtet for vold af særlig rå, brutal eller farlig karakter. De nægtede sig alle skyldige i sigtelsen, men erkendte simpel vold.

Efter et længere retsmøde for lukkede døre blev det fastlagt, at alle fem bandemedlemmer varetægtsfængsles i 20 dage.