I det fynske folks tjeneste

Det var et kendt Black Army-medlem som blev overfaldet af LTF-medlemmer

Overfaldet af de to medlemmer af Daabas-familien skete under en gårdtur i Vestre Fængsel. Foto: Bax Lindhardt/Scanpix/arkiv

Fem medlemmer af banden Loyal To Familia har erkendt simpel vold mod tidligere præsident i indvandrebanden Black Army.

Ifølge Ekstra Bladet var det to medlemmer af Daabas-familien fra Vollsmose, som tirsdag blev overfaldet i Vestre Fængsel af otte indsatte med tilknytning til LTF - Loyal To Familia.

Ifølge avisen var det den tidligere præsident i indvandrebanden Black Army, Wassim Daabas og hans nevø, der blev overdænget med slag og spark i løbet af det lille minut overfaldet varede.

Wassim Daabas sidder tiltalt i Vestre Fængsel i forbindelse med sagen fra sommeren 2016, hvor en fængselsbetjent fra Nyborg Fængsel blev skudt i benet af en maskeret mand.

Læs også Bandeslagsmål: Black Army-medlemmer overfaldet i fængsel

Ifølge anklageskriftet i den sag var Daabas’ rolle at have foranlediget en anden - en 20-årig medtiltalt - til at stå for skud-attentatet på fængselsbetjenten, skriver Ekstra Bladet.

Fem af de otte LTF-folk var fredag i retten, sigtet for vold af særlig rå, brutal eller farlig karakter. De nægtede sig alle skyldige i sigtelsen, men erkendte simpel vold.

Efter et længere retsmøde for lukkede døre blev det fastlagt, at alle fem bandemedlemmer varetægtsfængsles i 20 dage.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.