Dét vil det koste dig med rejsekort

Fra 15. januar 2017 kan rejsekortet bruges i de fynske og langelandske busser. FynBus gør det nu muligt at se, hvor meget det kommer til at koste dig.

Nu er det blevet rigtig nemt for FynBus’ kunder at se, hvad det koster, når rejsekortet træder i kraft i de fynske busser pr. 15. januar 2017. I dag koster det for eksempel det 60 kroner at rejse fra Odense til Faaborg. Men hvis du tager rejsen minimum ti gange på en måned, er prisen omkring 40 kroner med rejsekortet. 

 
 

For at medvirke til at gøre introduktionen af rejsekort så overskuelig som mulig, har FynBus udviklet en prisberegner. Den kan gøre kunder og andre interesserede klogere på, hvad det vil koste at benytte bussen, når FynBus går på rejsekortet, samt hvor meget ens rejseaktivitet betyder for prisen.

- Med prisberegneren kan kunderne nu nemt se rejsekortets priser, fortæller Carsten Hyldborg, direktør i FynBus, i en pressemeddelelse. 

Når man skal tjekke sin pris på rejsekort pr. 15. januar 2017 i de fynske busser, skal man dog være opmærksom på, at man som ny rejsekortkunde starter på rabattrin 3 i den første måned. Herefter er det kundens rejseaktivitet, der bestemmer prisen fremover. Præcis som med KVIKkort gælder det princip, at jo mere man rejser, desto billigere bliver rejsen.

Find prisen på din rejse her.

Oversigt

    Oversigt