I det fynske folks tjeneste

DF kræver kristne rum på sygehuse

Dansk Folkeparti vil nu have kristne gudstjenesterum på det nye OUH og alle andre sygehuse i Region Syddanmark.

Dansk Folkeparti vil nu have kristne gudstjenesterum på det nye OUH og alle andre sygehuse i Region Syddanmark.

Regionsrådsmedlem i Region Syddanmark for Dansk Folkeparti, Niels Erik Søndergård, stiller nu forslag i Regionsrådet om, at der skal være kristne gudstjenesterum både ved OUH og ved de andre sygehuse i regionen.

Forslaget kommer som en redaktion på planer om et indrette et multireligiøst rum på det nye OUH. Et rum, der kan bruges af forskellige religioner, og hvor kors og andre religiøse symboler er mobile og kan flyttes ind og ud af rummet.

- Kulturradikalismen ønsker kristendommen udryddet efter salamimetoden. Sådan har de arbejdet 140 år her i landet. Angrebet camoufleres med forslag om religionsneutrale religiøse rum ved sygehusene. Taktikken er her gelinde at fjerne de rent kristne gudstjenesterum, hvorved man sætter kristendommens tilstedeværelse i det offentlige rum en tak ned. De kulturradikale bruger islam som løftestang til at svække kristendommens tilstedeværelse i det offentlige rum, skriver regionsrådsmedlem i Region Syddanmark for Dansk Folkeparti, Niels Erik Søndergård i en pressemeddelelse.

- Et religionsneutralt rum vil hverken kristne eller muslimer bruge. Der er ikke noget reelt behov for det, forslaget om dette rum er kun et kulturradikalt taktikbehov. Forslag om mobile symboler er blot en mere snedig taktik af samme art, skriver Niels Erik Søndergård.

Ved du noget? Så send os et tip