I det fynske folks tjeneste

DF: Riv Bøgeparken ned

DF?s byrådsmedlem i Odense, Alex Arendsen, mener at det nu er på tide at gå håndfast til værks og tynde ud i Vollsmose efter at politiet i aftes havde et mindre sammenstød med unge kriminelle i bydelen.

Vollsmose bør tyndes ud

 - Vi skal gøre det, som regeringens ghettokommission og Asger Aamund har foreslået. Vi skal rive visse bebyggelser ned, så der kan ske en udtynding. Vi kan passende begynde de steder, hvor de
største problemer har været. Birkeparken og Bøgeparken, siger Alex Ahrendtsen, i en pressemeddelse.
Han vil derfor opfordre borgmesteren til at kalde boligforeningerne og byrådet sammen, så man i fællesskab kan beslutte, hvordan en udtyningen kan foregå. 

Hvad for et sammenstød?

Hvad der helt præcist skete i Bøgeparken i aftes er der i øvrigt forskellige udgaver af.
Ritzau citerer vagtchefen hos Fyns Politi for at " en gruppe betjente mandag aften måtte flygte ud af bydelen Vollsmose i Odense, da de blev mødt med stenkast og flasker"
I følge Vollsmoses elektroniske avis Vollsmose.dk blev der kun kastet en enkelt plasitkflaske fra nogen unge medløbere, der havde forsamlet sig omkring en bil, hvor hvor politiet var i færd med at udskrive en bøde. To af medløbere blev anholdt fordi de ikke ville fjerne deres masker. 
Til Vollsmose.dk siger leder af lokalpolitistationen i Vollsmose per Frank: 
- Kollegerne flygtede bestemt ikke ud af bydelen. Det var en helt almindelig politiefterretning, og personerne er alle lokale kendinge af politiet. De bryder sig ikke specielt om at blive anholdt.