I det fynske folks tjeneste

DF'er giver imamer skylden for terrorsagen

Dansk Folkepartis viceborgmester i Odense Kommune mener, at terrorsagen skyldes imamernes tilstedeværelse i Danmark. Han vil have imamerne sendt ud af landet.

Imamerne bærer ansvaret for terrorsagen i Vollsmose. Det mener viceborgmester i Odense Kommune Alex Ahrendtsen fra Dansk Folkeparti, som nu vil tage kontakt til folketingsgruppen for at få imamerne ud af landet.

- Imamerne skal simpelthen hjem nu. De opildner til had og får de unge mennesker til at gøre det beskidte arbejde. Siden de dukkede op i Danmark, er integrationen forværret. Så nu må det være slut, siger viceborgmesteren til Fyens Stiftstidende.

Dansk Folkepartis næstformand, Peter Skaarup, forstår godt sin partifælles frustration, men han vil ikke gå så langt som at give imamerne det fulde ansvar.

- Imamerne har en del af ansvaret for terrorsagen, men det er ikke 100 procent deres skyld, siger Peter Skaarup, der godt vil være med til at smide nogle af imamerne ud.

- Der skal tages et opgør med de radikale imamer, som flirter med terrorisme. Vi kan ikke bruge dem som konsulenter eller andet - de er farlige.