Dims til snørebånd sender elever til Italien

Tre elever fra Midtfyns Gymnasium skal nu en tur til Italien efter at de torsdag vandt finalen i European Business Game. De tre elever har lavet en plastikdims, der kan stramme snørebånd uden at man skal binde sløjfer.

De tre elever - Sidsel Dahl Knudsen, Thomas S. Elkjær Hansen og Nicolai Hyldgaard Thomsen, alle fra 3.g på Midtfyn Gymnasium vandt finalen og 25.000 kroner, der skal bruges til deltagelse i den internationale finale i Umbrien i Italien i uge 27.

Eleverne har skabt firmaet Easylock og et lille produkt, der kan snøre snørebånd uden at man behøver at binde en sløjfe.

- Vi syntes det eksisterende produkt så spændende ud. Men hvor målgruppen for dette var dovne mennesker der ikke gider binde deres snørebånd, så kunne vi se en anden og mere spændende målgruppe, nemlig mennesker der har svært ved selv at binde deres snørebånd. Det krævede produktudvikling, fortæller de tre gymnasieelever bag EasyLock,

Både udviklingen af produktet og de tre elevers arbejde som iværksættere imponerede dommerkomiteen.

- Vinderne har i deres rapport været hele vejen rundt om de udfordringer, der møder en nyetableret virksomhed. En virksomhed med et nyt koncept, der løser et reelt problem for en gruppe mennesker med specielle behov. Et produkt der kan produceres enkelt og billigt. Og samtidig et produkt, der har potentiale til at nå de brede masser, lød begrundelsen fra dommerkomiteen.

Oversigt

    Oversigt