Direktør for Bulldogs bliver hotelchef

Odense Bulldogs direktør Thomas Andreasen har sagt sit job op og rykker nu med hele familien til Skagen for at blive direktør for Brøndums Hotel.

I otte år har Thomas Andreasen stået i spidsen for Odense Bulldog som direktør. Men nu bliver isen i Odense skiftet ud med sol og strand i Danmarks nordligste by.

- Jeg har altid nydt at være i Skagen og hele historien omkring Hotellet og Skagen fascinerer mig. Det er et job samt en mulighed, som jeg simpelthen ikke kunne modstå. Jeg glæder mig meget til de nye udfordringer på Brøndums Hotel, siger Thomas Andreasen.

Jobskiftet betyder, at Bulldogs kampe i Esbjerg for 10 dage siden, blev direktørens sidste i spidsen for det fynske ishockey-flagskib.

- Det er vemodigt at skulle sige farvel til Bulldogs og ishockeyen på Fyn, som har været mit liv og identitet igennem de sidste mange år. Jeg er utrolig stolt over de resultater, der er blevet opnået især i de sidste fem år som direktør, siger den kommende hoteldirektør.

Bestyrelsesformand i Bulldogs Odense ApS, har forståelse for Thomas Andreasens overraskende jobskifte.

- Thomas Andreasen har fået et tilbud, som han ikke har kunnet afslå og det valg han har truffet, har vi fuld forståelse for. Thomas har i sine otte år som ansat i administrationen - de seneste fem år som direktør, ydet en enestående indsats for ishockey i Odense, siger Flemming Hartvig Pedersen.

Sidste arbejdsdag for Thomas Andreasen bliver 30. april og Bulldogs går nu på jagt efter en ny direktør.

Oversigt

    Oversigt