Disney kommer til Odense

Det verdensberømte show "Disney on Ice" gæster, som det eneste sted i Danmark, Odense fra onsdag den 20. til søndag den 24. februar 2008, og i den forbindelse bliver Arena Fyn omdannet til en skøjtehal.

Skøjteshowet hedder "Disney on Ice: 100 Years of Magic", og som navnet antyder, består showet af en kavalkade af kendte Disney-ansigter.

Publikum vil blandt andre kunne opleve figurerne fra Aladdin, Pinocchio, Mulan, Løvernes Konge, Finding Nemo og mange flere. Skøjteshowet er for folk i alle aldre, og historierne bliver synkroniseret til dansk tale.

15 millioner tilskuere

Over de fem dage showet besøger Odense, giver skøjtetruppen hele 11 forestillinger.

SPA-Entertainment har i samarbejde med Odense Sport & Event hentet det verdensberømte show til Odense. Direktør for SPA-Entertainment, Peter Sindberg, glæder sig over, at det er lykkedes at få Disney on Ice til Danmark:

- Vi har gjort et vaskeægte kup ved at få en så spektakulær event til Fyn. "Disney on Ice" er et show i verdensklasse, som har henrykt mere end 15 millioner mennesker fordelt på 50 lande og seks kontinenter. Showets historier kombinerer musik, farver, is og de velkendte Disney figurer i en sanseoplevelse ud over det sædvanlige, skriver han i en pressemeddelelse.

Oversigt

    Oversigt