I det fynske folks tjeneste

Disney kommer til Odense

Disney kommer til Odense - på skøjter.

Det verdensberømte show "Disney on Ice" gæster, som det eneste sted i Danmark, Odense fra onsdag den 20. til søndag den 24. februar 2008, og i den forbindelse bliver Arena Fyn omdannet til en skøjtehal.

Skøjteshowet hedder "Disney on Ice: 100 Years of Magic", og som navnet antyder, består showet af en kavalkade af kendte Disney-ansigter.

Publikum vil blandt andre kunne opleve figurerne fra Aladdin, Pinocchio, Mulan, Løvernes Konge, Finding Nemo og mange flere. Skøjteshowet er for folk i alle aldre, og historierne bliver synkroniseret til dansk tale.

15 millioner tilskuere

Over de fem dage showet besøger Odense, giver skøjtetruppen hele 11 forestillinger.

SPA-Entertainment har i samarbejde med Odense Sport & Event hentet det verdensberømte show til Odense. Direktør for SPA-Entertainment, Peter Sindberg, glæder sig over, at det er lykkedes at få Disney on Ice til Danmark:

- Vi har gjort et vaskeægte kup ved at få en så spektakulær event til Fyn. "Disney on Ice" er et show i verdensklasse, som har henrykt mere end 15 millioner mennesker fordelt på 50 lande og seks kontinenter. Showets historier kombinerer musik, farver, is og de velkendte Disney figurer i en sanseoplevelse ud over det sædvanlige, skriver han i en pressemeddelelse.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.