Dispensation til Odense Stadion

Superligaklubben OB må sammen med syv andre superligaklubber fortsat have dispensation fra Dansk Boldspil-Union (DBU) for at spille dansk topfodbold på deres stadion.

-

/ritzau/
Otte af landets superligaklubber må fortsat have dispensation fra Dansk Boldspil-Union (DBU) for at spille dansk topfodbold på deres stadion. Det var konklusionen, da DBU\'s stadionudvalg tirsdag holdt et statusmøde.

Dispensationen bliver givet frem til 1. juli næste år. Formanden for DBU\'s stadionudvalg, Torben Mogensen, ser dog en positiv udvikling i opfyldelsen af reglerne, som blev indført i forbindelse med sæsonstarten i slutningen af juli. - Det er positivt at konstatere, at vi siden i sommer, har kunnet fjerne anmærkningerne fra yderligere to stadioner, siger Torben Mogensen.

Det er Brøndby og Viborg Stadion, der nu ligesom Parken og Aalborg Stadion har fået DBU\'s godkendelse. Den største mangel hos de dumpede klubber, er manglende varme i banen. Det mangler AB, FC Nordsjælland, FC Midtjylland, OB, Frem og Herfølge. Det kan få konsekvenser, når turneringen for næste sæson skal planlægges.

Oversigt

    Oversigt