I det fynske folks tjeneste

Disse to episoder er årsag til poststop i Vollsmose

PostNord har midlertidigt stoppet med at levere post i Odense-bydelen Vollsmose på grund af et overfald mod et postbud og et indbrud i en postbil.

03:48

Fyns Politi har tirsdag formiddag haft møde med PostNord, der mandag aften meddelte, at postbudene midlertidigt stopper omdelingen af post i Odense-bydelen Vollsmose på grund af to episoder om trusler.

- Ved den ene episode har en person muligvis har haft indbrud i sin bil og er blevet utryg ved det, siger chefpolitiinspektør Lars Bræmhøj. 

Læs også Borgmester om poststop: Det er ikke en opgave for forsvaret

- Ved den anden episode er en kvinde blevet taget i armen og har fået at vide, at hun skulle forlade stedet, fortæller han.

Selv om det er blevet foreslået, at militæret skal hjælpe politiet i Vollsmose, er chefpolitiinspektøren sikker på, at Fyns Politi kan klare opgaven.

- Politiet på Fyn er i stand til at håndtere opgaven, fastslår han.

Fyns Politi vil gå i dialog med postbudene, som skal redegøre nærmere for, hvad der sket, og hvordan de kan genvinde trygheden i Odense-bydelen.

- Politiet vil holde et møde med PostNords medarbejdere onsdag og prøve at finde ud af, hvordan vi kan gøre tingene mere trygge for dem og få nogle oplysninger om, hvad de oplever derude, sådan vi kan være mere på forkant i disse situationer, siger Lars Bræmhøj, der dog understeger, at politiet altid er klar i Vollsmose.

- Vi er til stede i Vollsmose 24/7. Vi har en patrulje dedikeret til området, siger han.

Episoderne fandt sted onsdag og fredag i sidste uge, og mandag valgte PostNord at tage kontakt til Fyns Politi. PostNord forventer, at posten igen kommer frem til Vollsmose onsdag.