Djemba-Djemba-handel falder til jorden

OB kunne ikke blive enige med West Bromwich om prisen på Eric Djemba-Djemba, og derfor er camerouneren på vej tilbage til Odense igen.

OB's Eric Djemba-Djemba bliver foreløbig, hvor han er. Camerouneren var ellers rejst over til Premier League-oprykkerne West Bromwich med henblik på at underskrive en kontrakt med englænderne, men nu er han på vej hjem igen.

Ifølge OB's hjemmeside kunne de to klubber ikke blive enige om prisen på midtbanespilleren, og derfor bliver handlen ikke til noget i denne omgang.

- Eric Djemba-Djemba er en stor stjerne i Superligaen, og der vil altid være interesse for en spiller på hans niveau. Men en handel skal være attraktiv for alle parter. OB har altid ført en aktiv transferpolitik, og det vil vi fortsat gøre for at styrke os fremadrettet, siger OB-direktør Kim Brink til klubbens hjemmeside.

Det betyder, at afrikaneren er til rådighed for OB i torsdagens Europa League-kamp mod Zrijnski. Det er op til cheftræner Lars Olsen, om han vil benytte midtbanespilleren ved den lejlighed.

Oversigt

    Oversigt