I det fynske folks tjeneste

Djemba-Djemba klar for OB

OB har hentet den camerounske midtbanespiller Eric Djemba-Djemba, som tidligere har spillet halvandet år for Manchester United. Den 27-årige stjerne har tegnet en 3-årig kontrakt med OB.

OBs nye spiller Djemba Djemba blev i dag præsenteret på et pressemøde på Fionia Park

1 af 2

Eric Djemba-Djemba blev præsenteret onsdag klokken 17 på et pressemøde. Han har tegnet en 3-årig kontrakt med OB, der får ham på en fri transfer.

Eric Djemba-Djemba har opnået 20 landskampe for Cameroun, og hans generalieblad er blandt de bedste i SAS Ligaens historie. Han spillede halvandet år i Manchester United fra 2003-2005 og derefter var han hos Aston Villa, begge steder dog uden den store succes.

Senest har han været udlejet fra Aston Villa til Burnley og spillet hos Qatar FC.

Eric Djemba-Djemba slog sit navn fast hos franske Nantes, hvor han var i to år, før han blev købt af Manchester United, hvor han var udset til på sigt at afløse Roy Keane.

Han var også med til VM 2002 for Cameroun. De seneste dage har han opholdt sig på Fyn og trænet med OB-holdet.

Eric Djemba-Djemba bliver den første OB-spiller fra Cameroun siden Alphonse Tchami optrådte i den stribede trøje i starten af 90'erne. OB arbejder ihærdigt på at Djemba-Djemba's internationale spillercertifikat kan nå frem, så han allerede kan være spilleberettiget til lørdagens Intertoto Cup-kamp mod Aston Villa.