I det fynske folks tjeneste

Djiby Fall sørgede for fynsk sejr i Vejle

Der var klasseforskel mellem OB og Vejle onsdag aften i SAS ligaen. Med spilovertag og en skarp Djiby Fall vandt fynboerne 3-1 i Nørreskoven.

Djiby Fall blev dobbelt målscorer, da OB besejrede oprykkerne fra Vejle.

Afrikansk råstyrke og fynsk fightervilje gav Vejle Boldklubs oprykkere en hård medfart i deres comeback kamp i SAS ligaen. De fynske gæster fra OB viste at der stor forskel på toppen af SAS-ligaen og toppen af 1. division. OB styrede kampen fuldstændigt, og selv om Vejle kom til deres chancer, var det OB, der havde spillet og bolden, og nærmest udspillede nyoprykkerne igennem den første time.

Råstyrken og fighterviljen blev både set hos Eric Djemba-Djemba og Djiby Fall. OB's nye afrikanske midtbanespiller Djemba-Djemba var en stærk spiller på den fynske midtbane, og han viste klart, hvorfor OB valgte at skrive kontrakt med ham.

Han formåede uden de store problemer at lægge de rigtige og de gode afleveringer til holdkammeraterne samt erobre bolden fra modstanderne, når det var mest nødvendigt. Oppe foran mål viste Djiby Fall både sin råstyrke og sit målinstinkt. Han fortsatte dermed, hvor han slap i sidste sæson, ved at score kampens to

første mål samt lægge op til Henrik Hansens mål til 3-0 på en meget uselvisk måde.

Også i målet og i backlinjen viste OB deres styrke og forskellen på SAS liga toppen og den suveræne vinder af 1. division sidste år. Målmand Arek Onyszko stod, hvor han skulle, når det var nødvendigt, og forsvaret med Anders Møller Christensen i spidsen gav ikke mange chancer væk under kampen.

Vejles bedste spil kom fra kanterne, fra henholdsvis Brian Nielsen og brasilianske Delani, men hverken de to eller holdets eneste angriber, Pablo Pinones-Arce, kunne ikke stille meget op over for den stærke fynske defensiv. I kampens døende minutter lykkedes det dog for Vejle at reducere ved Sladan Peric, men da var løbet kørt.

Med den klare premieresejr viste OB, at holdet vil være med i toppen igen i år, og sejren viste også at fynboerne på ingen måde havde tankerne i returkampen mod Aston Villa i weekenden.

Hvis fynboerne fortsætter det spil, som de har vist i kampen mod Aston Villa og dagens kamp, bliver de en alvorlig trussel til det danske mesterskab.