Djiby Fall vender tilbage til OB

Den senegalesiske angriber Djiby Fall vender tilbage til OB på en lejeaftale, der gælder resten af året.

OB har i transfervinduets sidste timer forstærket sig markant i angrebet. Klubbens tidligere topscorer Djiby Fall vender tilbage til Fyn på en lejeaftale, der gælder resten af året. Det oplyser OB i en pressemeddelelse.

- Vi har arbejdet hårdt på at sikre os yderligere en forstærkning til truppen, og det er meget glædeligt, at det er lykkedes for os. Djiby Fall er en fremragende fodboldspiller, som jeg er yderst tilfreds med, at vi har kunnet tiltrække, siger OB-direktør Thomas Christensen.

26-årige Djiby Fall havde stor succes i OB, da han spillede i klubben fra 2008 til 2009. Her scorede han 22 mål i 38 kampe og blev blandt andet kåret til Årets Spiller i SAS Ligaen 2008, hvilket fik russiske Lokomotiv Moskva til at give et tocifret millionbeløb for ham.

Men Djiby Fall blev aldrig nogen rigtig stor succes i Rusland, og i sidste sæson var han derfor udlejet til norske Molde, hvor han blev topscorer. Nu vender han så tilbage til Odense - foreløbig på en lejeaftale.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at spille efteråret i OB. Jeg har kun gode minder fra sidste gang, jeg var i klubben, og jeg glæder mig helt vildt til gensynet med klubbens fans og alle de forskellige mennesker i klubben, siger han.

- Sportsligt bliver det utroligt spændende at spille Europa League og hjælpe klubben til at slutte efteråret i toppen af Superligaen, siger Djiby Fall.

Med tilgangen af Djiby Fall ser det til gengæld ud til, at OB opgiver at få den tidligere landsholdsangriber Morten Skoubo op i fulde omdrejninger i efteråret.

Fall får nummer 99 og slutter sig i den kommende uge til truppen, hvor han er spilleberettiget til både Superligaen, DBU Pokalen og Europa League.

Dermed kan han sandsynligvis være med i truppen, når OB den 10. september møder Silkeborg på udebane.

Oversigt

    Oversigt