I det fynske folks tjeneste

DM-slutspil: GOG trynede favoritterne

Frank Mikkelsen i GOG-målet stod en flot kamp i Aalborg og kom sågar på scoringslisten. Foto: Claus Fisker/Scanpix/akiv

GOG's håndboldherrer vandt med 34-26 ude over grundspilsvinderen, Aalborg Håndbold.

GOG leverede søndag aften ikke kun en flot kamp, men også en pæn overraskelse i DM-slutspillet i herrehåndbold.

På udebane besejrede GOG nemlig grundspilsvinderen, Aalborg Håndbold, med klare 34-26 og åbnede dermed slutspillets gruppe 1 på vid gab.

Med sejren har GOG ligesom Aalborg fire point for to kampe. Skjern har tre point, mens KIF Kolding København er uden point.

Som vinder af grundspillet havde Aalborg to point med over i slutspillet, men den fordel har GOG udlignet og ligner et godt bud på en deltager i semifinalerne. I den første kamp i gruppespillet vandt GOG over Skjern.

GOG hentede føring

I søndagens kamp kom Aalborg Håndbold planmæssigt fra land og opbyggede en føring på fire mål. Men fra 14-10 tog GOG fat og kæmpede sig ind i kampen.  Ved pausen førte nordjyderne således 15-14.

Fra anden halvlegs start kom GOG foran for første gang i kampen.  Aalborg var pludselig nede med to og tre mål og brændte ved 18-20 et straffekast.

Mens norske Sander Sagosen ikke var så dominerende hos Aalborg, hamrede hans landsmand Gøran Søgaard Johannesen sit sjette mål ind til fynsk føring på 22-19.

Frank Mikkelsen i GOG-målet stod ganske forrygende efter pausen, og ganske sigende scorede keeperen til 24-19 i tomt mål, efter Aalborg satsede i syv-mod-seks-spil.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.