I det fynske folks tjeneste

DNA mangler stadig i dobbeltdrabet

Der mangler stadig DNA-spor fra det våben, der dræbte Heidi Nielsen og Bjarne Johansen i Tusindårsskoven.

Den maskinpistol, der blev fundet i Langesø mandag den 18. juli, er ved at blive undersøgt for DNA-spor, men det er tvivlsomt om undersøgelsen giver resultat.

Maskinpistolen er sendt til genetisk afdeling for at blive tjekket for gerningsmandens DNA, men drabschef Henrik Justesen forventer sig ikke det store af undersøgelsen.

- Den bliver taget op af vandet og tørret af med specielle sterile klæder, og det er dem, man så undersøger for DNA, fingeraftryk og så videre. Desværre er det meget sjældent, at der er noget at finde, men geværet er skilt ad, og nogle gange kan man være heldig at finde spor ved bundstykket, siger Justesen.

Der går yderligere to uger, inden politiet har svar fra genetisk afdeling, men maskinpistolen er gerningsvåbnet, ved man fra prøveskydninger, mærker fra slagstiften og mærker fra riffelgangen.

- De mærker matcher mærkerne fra patronhylstrene fra gerningsstedet. Det ville da være dejligt, hvis vi også kunne finde DNA, men vi må vente og se, siger Henrik Justesen.

Ægteparret Heidi Nielsen og Bjerne Johansen blev dræbt af adskillige skud, da de gik aftentur i Tusindårsskoven den 13. april

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.