I det fynske folks tjeneste

Dobbelt fangst af spritbilister

Nyborg Politi har med stor succes oprettet en specialstyrke, der går målrettet efter spritbilister. I år er der fanget dobbelt så mange spritbilister som på samme tidspunkt sidste år. Se interview med politiinspektør Palle Brix Jensen

Specialstyrke i Nyborg giver resultater

Nyborg Politi har med stor succes oprettet en specialstyrke, der går målrettet efter spritbilister. I år er der fanget dobbelt så mange spritbilister som på samme tidspunkt sidste år.

En specialstyrke i Nyborg Politikreds har siden første januar i år snuppet 63 spritbilister. I løbet af de første tre måneder sidste år blev der taget 26. Specialstyrken har dermed mere end fordoblet fangsten af spritbilister i Nyborg.

"Det er da foruroligende, at vi så let kan fange flere spritbilister. Men det er vigtigt, at vi får fat i spritbilisterne inden de når at lave ulykker," siger politiinspektør Palle Brix Jensen fra Nyborg Politi.

Spritbilisterne er blevet snuppet i både Nyborg by, på landevejene og i landsbyerne. Især i aldersgruppen 40-60 år har politiet fanget mange med for meget alkohol i blodet, og flere af bilisterne var gengangere uden kørerkort.

Specialstyrken består af en enkelt patruljevogn, der ikke har andre opgaver end at fange spritbilister. Vognen holder på udvalgte strækninger i kredsen og stopper samtlige bilister der kommer forbi i løbet af nogle timer.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.