I det fynske folks tjeneste

Dødsbilist nægter at have været pizzabud

Den trafikdræbtes onkel og bror mødte op til retssagen mod den 17-årige dreng.

Den 17-årige dreng, der i august påkørte og dræbte en 28-årig kvinde ved universitetet i Odense, ville ikke indrømme, at han var ude for at levere pizzaer i forbindelse med trafikdrabet. Det stod klart, da retssagen begyndte torsdag formiddag.

Flere familiemedlemmer til den dræbte var mødt op til den to dage lange retssag i Odense.

- Det er ikke nemt at komme igennem, men hvis han (den 17-årige, red) havde sagt, hvad der var sket og at han var ked af det, så kunne man måske leve med det på et tidspunkt. Men når han bliver ved med at påstå noget andet, så bliver det svært at have med at gøre, siger Leon Johansen til TV 2/FYN.

Den 17-årige dreng forklarede i retten, at han havde taget sin onkels bil for at øve sig i at køre, selv om han ikke havde kørekort. Han understregede, at onklen ikke vidste det, og at han ikke arbejdede for onklen.

Det har ellers tidligere været fremme, at drengen kørte med pizzaer for sin onkel, der har et pizzaria i Odense. Og der var da også adskillige vidner i retten, der sagde, at de ved andre lejligheder havde set ham køre i bilen med pizzaer.

I retten vidnede også personer, der havde modtaget en pizza kort tid efter, at den 17-årige havde kørt cyklisten ned og kørt væk fra stedet.

Drengen kørte over for rødt med for høj hastighed i krydset Niels Bohrs Allé og Campusvej og ramte den 28-årige kvinde, der kom cyklende.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.