Dødsulykke i september: Anklager kræver føreren bag tremmer

Fyns Politis anklagemyndighed har udarbejdet et anklageskrift mod den 19-årige mand, som d. 21. september var involveret i en dødsulykke på Vestfyn, som fører af den ene bil.

Dødsulykken skete på Store Landevej ved Gremmeløkke klokken 02 d. 21 september.

- Det er en meget alvorlig sag. Vi har rejst tiltale for spirituskørsel og for at køre uagtsomt, fordi bilen er kommet over i den modsatte vejbane. Det er en meget alvorlige anklage, for der er blevet slået et menneske ihjel og tre er kommet alvorligt til skade, siger Jan Stick, chefanklager ved Fyns Politi.

Kan ende bag tremmer

- Hvis han dømmes efter anklageskriftet, vil der være tale om en meget alvorlig frihedsstraf og også en langvarig frakendelse af kørekortet, fortæller Jan Stick.

Uheldet skete, da fire unge mænd kom kørende i den forkerte vejbane og bragede i en større Volvo. De fire unge mænd kørte selv i en Golf. den anklagede er føreren af bilen med de fire unge mænd.

Alle fem var efterfølgende fastlåst i bilerne og passageren på forsædet i Golf'en blev erklæret død på stedet.

Naturligt, at det tager så lang tid

Er det normalt, at der går så lang tid, før der kommer et anklageskrift?

- Det er ikke unormalt. Hver en sten skal vendes i sådan en sag, inden vi retter en alvorlig anklage mod en borger. Det er ikke rart at være skyld i et andet menneskes død, så der skal mange undersøgelser til, slutter Jan Stick.

Blodig nat i trafikken - Artikel fra dagen, hvor det skete

Oversigt

    Oversigt