I det fynske folks tjeneste

Dom i tamilsk familieopgør udskudt

Dom i en sag ved Retten i Odense om et tamilsk familieopgør er udskudt til næste uge. Et ægtepar og en søn er tiltalt for blandt andet vold mod svigersøn.

Først onsdag i næste uge får en tamilsk familie at vide, om den bliver straffet eller frikendt i en sag om et voldsomt familieopgør. Sagen har kørt ved Retten i Odense mandag og tirsdag i denne uge, hvor familien har været tiltalt for vold, hærværk, trusler og frihedsberøvelse mod datterens ægtemand.

Det var en konflikt om pengefusk, der ifølge anklageskriftet endte med, at en 52-årig mand, hans 39-årige kone og deres 20-årige søn fra Bjerringbro blev anklaget for i alt otte forbrydelser. Heriblandt at have sparket datterens ægtemand i hovedet og på kroppen og efterfølgende kørt ham rundt på Fyn og i Jylland, mens de tævede og brændte ham i bilen. Ligeledes er de anklaget for at have udøvet vold på ægtemandens forældre og mormor og desuden for indbrud ved at sparke døren ind til datterens lejlighed i Fredericia. Alle tre nægter sig skyldige.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.