I det fynske folks tjeneste

Dommer stopper efter OB-skandale

OB tabte et point, da linjedommer Martin Wulff overså en klar scoring mod AGF. Nu har DBU taget ham af alle opgaver, og han stopper karrieren.

OB pressede og pressede i den afgørende fase af sidste uges kamp mod AGF, og de stribede fik faktisk bolden over stregen, men helt uforståeligt blev der ikke dømt mål.

Dermed mistede OB et vigtigt point i bundstriden, men sagen får også store konsekvenser får linjedommer Martin Wulff. Kampen blev nemlig hans sidste.

- Jeg kan bekræfte, at han stopper. Dommerne og linjedommerne bliver bedømt i hver eneste kamp i sæsonen, og har en række udviklingssamtaler med Elitedommergruppen i løbet af sæsonen, og det har den også haft med Martin Wulff. Efter kampen mellem OB og AGF valgte Elitedommergruppen at tage ham af de opgaver, han var påsat til her i foråret. På baggrund af den beslutning og de samtaler, Martin Wulff og elitedommergruppen har haft, har han så valgt at indstille karrieren, siger DBUs kommunikationschef Lars Berendt til sporten.dk.

OB-træner Poul Hansen var rasende efter opgøret, men havde ikke forudset, at fejldommen ville koste dommerens karriere.

- Jeg var oprevet, fordi jeg simpelthen ikke kunne forstå, at han ikke kunne se det. Jeg tror også, at han selv var chokeret, og den var også svær at forklare, for det var jo ikke, fordi der stod nogen i vejen. Men at han ligefrem behøvede stoppe, synes jeg nu ikke, og jeg har ikke tidligere oplevet den form for episoder med ham, siger Poul Hansen i følge sporten.dk.

OB jagter tre nye point, når de mandag aften møder Silkeborg IF på udebane.

Ved du noget? Så send os et tip